La Nostra Empresa

Vives Anguera SL, inscrita al registre mercantil de Tarragona, fou constituïda l'any 1993 amb l'objectiu principal d'oferir un servei de qualitat als nostres clients. L'evolució com empresa al llarg de tots aquests anys ha tingut com a base la millora constant del nostre parc de maquinària, la selecció de personal qualificat i de confiança i l'estricte compliment dels requeriments oficials necessaris per dur a terme les nostres activitats amb total cobertura per als nostres clients. Això ha permès que les principals empreses de l'estat i del territori fessin confiança en nosaltres i contractessin els nostres serveis. Cadascun d'aquests projectes ens ha permès créixer com a grup humà i com a empresa, fins al punt que la qualitat i el ventall de serveis que podem oferir avui dia, és el principal argument per voler reforçar i ampliar la nostra presència en el sector. Vives Anguera SL, inscrita al registre mercantil de Tarragona, fou constituïda l'any 1993 amb l'objectiu principal d'oferir un servei de qualitat als nostres clients.

L'evolució com empresa al llarg de tots aquests anys ha tingut com a base la millora constant del nostre parc de maquinària, la selecció de personal qualificat i de confiança i l'estricite compliment dels requeriments oficials necessaris per dur a terme les nostres activitats amb total cobertura per als nostres clients.

Això ha permés que les principals empreses de l'estat i del territori fessin confiança en nosaltres i contractèssin els nostres serveis. Cadascún d'aquests projectes ens ha permés crèixer com a grup humà i com a empresa, fins al punt que la qualitat i el ventall de serveis que podem oferir avui dia, és el principal argument per voler reforçar i ampliar la nostra presència en el sector.